Siivouspalvelut yrityksille

Toimistosiivous ja muu yrityssiivous | Turku & Salo

Luotettava siivousyritys, jonka työnjälkeen voi olla tyytyväinen

Siivouspalvelu Huuskonen on siivouspalveluiden ammattilainen. Laadukas, huolellisesti toteutettu yrityssiivous on toimintamme ydintä. Olipa kyseessä sitten toimistosiivous, erikoisliikkeiden siivous tai muu toimitilasiivous, voit kääntyä meidän puoleemme. Henkilökuntamme on reipasta ja ammattitaitoista, ja kauttamme saatkin ammattiylpeydellä toteutetut siivouspalvelut. Turku sekä Salo ovat palvelualuettamme. Anna meidän olla osa yrityksesi positiivista imagoa, ja tilaa yrityssiivous meiltä!

 Kiinnostuitko? Kysy tarjousta palveluistamme!

Kattavat siivouspalvelut yrityksille

Siivouspalvelun laajuus voidaan sopia aina yrityskohtaisesti. Jos jotkut asiakkaamme tarvitsevatkin vain paperikorien tyhjentämistä ja pölyjen pyyhkimistä, voivat toiset tilata perusteellisen tehosiivouksen lattiasta kattoon; yhtä kaikki, yrityssiivous toteutetaan aina yksilöllisesti ja pystymme joustavasti räätälöimään juuri teidän yrityksellenne sopivan siivouspalvelupaketin. Hinnoittelu perustuu kohteen kokoon, haluttuihin siivoustoimiin sekä siivoukseen kuluvaan aikaan; näistä kerromme mielellämme tarkemmin kysyttäessä tarjousta.

Solmi siivoussopimus − edullista & helppoa

Säännöllinen siivous pitää yrityksesi tilat edustavassa kunnossa ympäri vuoden. Solmimalla siivoussopimuksen, saatte paikalle tutun, luotettavan siivoojamme, joka on sitoutunut yrityksemme laatulupaukseen. Näin siivouspalvelu toimii jatkuvasti, joka takaa molemminpuolisen sujuvuuden ja jonka takia voimme tarjota myös edullisempaa hintaa. Sopimus ei tietenkään ole pakollinen, sillä myös kertaluonteiset siivouskeikat tehdään aina laadukkaasti sekä hinnoitellaan kilpailukykyisesti. Tilaa siis toimistosiivous tai muu yrityssiivous meiltä − Turku lähikuntineen on palvelualuettamme.

Palveluihimme kuuluu myös taloyhtiösiivous.