Siivouspalvelut taloyhtiöille

Meiltä vaivaton siivous taloyhtiöille | Turku & Salo

Viihtyisyyttä asumiseen laadukkailla siivouspalveluilla

Siistit, puhtaat ja raikkaat yleiset tilat ovat tärkeässä roolissa asunto-osakeyhtiöiden asukkaiden viihtyvyydessä. Tilojen siisteydestä ja kunnosta huolehtiminen ehkäisee myös erilaisia aineellisia vahinkoja, jotka voisivat tuoda lisämaksuja osakkaille; siksi hyvään siivouspalveluun kannattaa panostaa. Siivouspalvelu Huuskonen on luotettava yhteistyökumppani toteuttamaan taloyhtiöiden siivous. Turku sekä Salo ovat palvelualuettamme, jonka seudulla palvelemme asiakkaitamme joustavasti. Me autamme edistämään viihtyisää asumista vuoden jokaisena päivänä!

Parempaa siivouspalvelua teidänkin taloyhtiöönne? Ota yhteyttä

Valitse kertaluonteinen tai säännöllinen siivous

Meiltä saat kaikki tarvittavat siivouspalvelut taloyhtiölle saman katon alta. Teemme mielellämme sekä kertaluonteisia keikkasiivouksia kuin säännöllistä sopimussiivoustakin. Meiltä voi tilata kätevästi keikkatyönä esimerkiksi rappukäytävien vahaukset, joita kaikki alan yritykset eivät tee. Säännöllisen siivouksen etuna ovat tietysti helppous sekä edullisempi sopimushinta. Siivouksen sisällön voimme aina sopia asiakaskohtaisesti, taloyhtiön tarpeiden mukaan.

Hyvä siivouspalvelu on taloyhtiön etu

Paitsi taloyhtiön nykyisten asukkaiden viihtyvyyden ylläpidossa, nousee yhteisten tilojen edustavuus esille myös erityisesti silloin, jos taloyhtiössä ollaan myymässä asuntoja. Moitteettomassa kunnossa olevat, huolletut tilat sekä laadukkaan siivousyrityksen käyttö antavat hyvää kuvaa taloyhtiöstä ja sen asukkaista, ja voivat osaltaan toimia yhtenä ostoperusteena. Huomioi siis laadukas siivous osana koko taloyhtiön etua, ja kysy tarjousta palveluistamme!

Taloyhtiösiivouksen ohella olemme erikoistuneet yrityssiivoukseen.